Discussion:
[issue255] Colour artifacts in wmv3
(too old to reply)
Kostya Shishkov
2008-03-08 13:27:16 UTC
Permalink
Kostya Shishkov <***@gmail.com> added the comment:

I believe it is caused by the lack of postprocessing, which I
don't plan to implement at all. Sorry.

----------
status: open -> closed
substatus: reproduced -> wont_fix

______________________________________________________
FFmpeg issue tracker <***@live.polito.it>
<https://roundup.mplayerhq.hu/roundup/ffmpeg/issue255>
Michael Niedermayer
2008-03-09 14:37:11 UTC
Permalink
Post by Kostya Shishkov
I believe it is caused by the lack of postprocessing, which I
don't plan to implement at all. Sorry.
You not implementing it != noone else implementing it.
wont fix is really intended for things we dont want in svn not for things for
which we are too lazy to implement them.

----------
status: closed -> open
substatus: wont_fix -> reproduced

______________________________________________________
FFmpeg issue tracker <***@live.polito.it>
<https://roundup.mplayerhq.hu/roundup/ffmpeg/issue255>
Michael Niedermayer
2008-07-14 15:45:20 UTC
Permalink
Michael Niedermayer <***@gmx.at> added the comment:

I suspect that the problem is the loop filter that sloppy kostya decided not to
implement at all.
Loop filtering is an integral part of a decoder, that is it is done before MC.
While postprocessing is done only after the decoder and thus isnt critical and
can be ommited. Loop filtering cannot be ommited.

----------
substatus: reproduced -> analyzed
title: Colour artifacts in wmv3 -> Colour artifacts in wmv3 (probably missing loop filter impl.)

______________________________________________________
FFmpeg issue tracker <***@live.polito.it>
<https://roundup.mplayerhq.hu/roundup/ffmpeg/issue255>
Kostya Shishkov
2008-07-19 16:02:12 UTC
Permalink
Kostya Shishkov <***@gmail.com> added the comment:

My bad - missed 8.6 part of SMPTE S421m completely. Will try
to add loop filter support ASAP (and for RV4 as well).

----------
assignedto: -> kostya
nosy: +kostya

______________________________________________________
FFmpeg issue tracker <***@live.polito.it>
<https://roundup.mplayerhq.hu/roundup/ffmpeg/issue255>
Michael Niedermayer
2008-07-19 19:24:49 UTC
Permalink
Post by Kostya Shishkov
My bad - missed 8.6 part of SMPTE S421m completely. Will try
to add loop filter support ASAP (and for RV4 as well).
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

[...]
--
Michael GnuPG fingerprint: 9FF2128B147EF6730BADF133611EC787040B0FAB

I am the wisest man alive, for I know one thing, and that is that I know
nothing. -- Socrates

______________________________________________________
FFmpeg issue tracker <***@live.polito.it>
<https://roundup.mplayerhq.hu/roundup/ffmpeg/issue255>
Kostya Shishkov
2008-07-23 06:33:29 UTC
Permalink
Kostya Shishkov <***@gmail.com> added the comment:

Implemented loop filter (r14344), while it's active, it had
virtually no effect on that artifact.

----------
assignedto: kostya ->
title: Colour artifacts in wmv3 (probably missing loop filter impl.) -> Colour artifacts in wmv3

______________________________________________________
FFmpeg issue tracker <***@live.polito.it>
<https://roundup.mplayerhq.hu/roundup/ffmpeg/issue255>
Ronald S. Bultje
2011-03-22 13:09:24 UTC
Permalink
Ronald S. Bultje <***@gmail.com> added the comment:

Fixed in c47d3835021effc04bc1fd2cef6be31e1b186491

----------
nosy: -cehoyos, kostya
status: open -> closed
substatus: analyzed -> fixed
topic: -avcodec

______________________________________________
Libav issue tracker <***@roundup.libav.org>
<https://roundup.libav.org/issue255>
______________________________________________

Loading...